Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljusen brinner för alla dem som gått före....


Alla Helgons Dag


ljuset sprider sig

längs alla kyrkogårdar

gravar bäddas varmt




Bunden vers (Haiku) av Gunilla Karlsson
Läst 699 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-01 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson