Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sällan känns ibland som alltför ofta


Ensamma hemma...minnesfragment



Håller kniven hårt
i handen under kudden
med ett vakande
öga på småbröderna
som sover utan oro




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 124 gånger
Publicerad 2014-11-01 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP