Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pingpongbollar

Som pingpongbollar hoppar orden över bordet
Små ilskna bomber med elakt uppsåt
Samma mynt två sidor
Vi tycker lika fast på olika sätt




Fri vers av Mis
Läst 168 gånger
Publicerad 2014-11-02 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mis