Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgeskrik.

Herregud
Saknaden
Ibland större än allt

Det slår
tårarna som den föddes ur

Önskan
och motviljan

Till att ringa och höra din röst
det är en av de få saker som ger mig tröst.

Men jag kan inte
bör inte
får inte.

Så jag sitter här
i ett rum fyllt av människor

Och jag har aldrig känt mig så ensam som nu.

Allt jag vill ha är dig
hitta tillbaka till punkten som var vi
åter igen forma ett Oss

Men jag kan inte förlåta
så länge som jag fortfarande gråter, E.









Fri vers av Faelnirv
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-05 18:05



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
så sant!
2014-11-26

    Jim Friberg VIP
Detta är riktigt bra!
2014-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Faelnirv