Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lost pieces and glue


Still picking up the pieces
Even when all hope seems lost

Trying to figure out
What in life I want the most.




Fri vers av Faelnirv
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-05 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Faelnirv