Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm mig

Orden finns där samtidigt som de inte gör det
Har svårt att släppa mina gamla dikter
Kan inte skriva om dom
Inte heller följa de förväntningar som finns
Tvånget från mig och andra att prestera
Allt börjar fylla rummen
Envist finns ekot kvar
Som ett bevis att man inte kan dränka allt

Har startat några medlemskap
I ett försök att tömma rummen
Men alltid slutat efter ett tag
Pressen känns för stor
Det blir en ångest av att inte skriva
Istället för en ångest att behöva skriva
Ekot är en ständig påminnelse

Alla känslor hoppar runt i rummen
Vet tillslut inte vad jag ska göra
Så jag skriver igen
För att lugnas av ekot
Ekot i de tomma rummen
Innan de fylls igen
Av samma gamla ångest




Fri vers av Ekot
Läst 208 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-07 23:46



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
fin kommentar av Ronson, släpp förväntningar och prestation. tänk att du skriver bara för ett par ögon.
2014-11-11

    ej medlem längre
Du är uppenbart en som ska och behöver skriva. Hur ser en dikt ut som är i total avsaknad av förväntningar?
2014-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ekot
Ekot