Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
06.04.04
med - Rolf Wikström



"Trötta ögon"



Nu tystnar din stämma
   min äldste vän
      i nöden
jag gav dig mina händer
jag gav dig mina ord

nu har du länsat
   vårt dukade bord

och allt bröd
   vi brutit ihop

det stannar vid gråa läppar
   och slutna ord




Fri vers (Fri form) av Tobias Hedlund
Läst 452 gånger
Publicerad 2006-04-05 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund