Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Särskrivningens begär har alltmera tagit över min mer mänskliga sida.


Ro bo(a)t till fiske skär



En människa som glömt mobilen
hemma
är en hel människa, inte en halv.

Det är med mobilens hjälp
som människan förser sig
med protes, inte tvärtom.

Själv tar jag bara med mig
min stenåldersmobil
med ut ibland på promenad.

Jag brukar till och med
låta digitalkameran
ta igen sig.

Men ibland tar jag fram den
och visar att jag även om jag föddes på stenåldern,
har uppdaterat mig något sedan dess.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-10 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP