Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

En kort benämning på allt det vi gör
allt vi åstadkommer och allt vi förgör
allt vi säger och det vi håller tyst om
En kort benämning på det innan vi dör




Övriga genrer av Leeena
Läst 231 gånger
Publicerad 2006-04-05 16:09



Bookmark and Share


  ClaraH
Den tycker jag om!

Jag saknar dig
2006-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Leeena