Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värme

min kalla kropp döljer sig i kläder
kläder som ger bedräglig värme

den sanna värmen kommer inifrån
från att tillåta sig att göra det hjärtat vill

så klä av dig människa
och låt hjärtat styra dina handlingar

låt värmen sprida sig
i dig
från dig
till andra

våga .......




Fri vers (Fri form) av Git A Rose
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-12 13:59



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Vilken varm, vacker text med en så fin uppmaning
2014-12-26

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du!
2014-11-12

  Eliza-69
Härlig värme..
2014-11-12

    Bo Malte
varför inte...
2014-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Git A Rose