Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad till att skriva av någonting jag läste att Gunwale hade skrivit. Att uttrycka sig vagt och svävande är en konstart i sig och kräver åratal av övning. Trots att just Sverige har sin beskärda del av naturbegåvningar.


Ålder är en sådan där just uppskattad sak



Att äldre människor (över 33, enligt club 33) blir svaga av fiskbullar är väl inget konstigt, det är ju så litet fisk i dem. Oj, det där skulle jag ju inte avslöja. Har jag gjort bort mig nu igen? Men som jag hörde det, inte ens fiskpinnar borde (kunna) göra skäl för namnet. När det kommer till just äldre, finns det visst äldre boenden litet varstans i såväl landet som ute i mera verkligheten (övriga världen) där det går att köpa in sig och ha det roligt nästan hela tiden. Jämfört med hur vi har det, ofta nog, i gamla landet så står glädjen mer höjt i tak litet mest varstans.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-14 10:52



Bookmark and Share


  Klara Ord VIP
Club 33, inte ofta man hör om den charterorganisatören numera.... Konstigt att ingen av alla attendo och Carema och vad de heter inte har insett att de kan väcka de boendes slumrande minnen genom att kalla boendet Club 87 eller liknande?

Det här var kanske vare sig konstruktivt eller uppmuntrande eller kritik, utan bara tankar som väcktes vid läsningen.
2014-11-15

  Nanna X
kom att tänka på en formulering av en annan skrivarvän, det var visst något om en svag doft av fiskbullar i ädreboendets entré...
2014-11-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP