Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min bror

du fanns för en liten evighet sedan
och du finns fortfarande kvar i den evigheten
jag vet inte vad tid är
bara att jag spenderade en del av den med dig

det finns fortfarande tid
detta nu
är nu
ett nyss

det som var då
kommer tillbaka till mig
i form av minnen
då jag tänker på dem nu
är du fortfarande med oss
och i alla våra framtida nu

jag blickar upp mot en upplyst novemberhimmel
och någonstans där
mellan mitt nu och då
och det eviga sen
mellan det jag ser
och det jag inte förstår

någonstans mellan stjärnorna och tillbaka
där
där finns du.




Övriga genrer av Mogen Skrivmaskin
Läst 616 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-12 17:03



Bookmark and Share


  lisalajsa VIP
aj vad vackert.
gillar särskilt de sista två styckena.
2014-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Mogen Skrivmaskin
Mogen Skrivmaskin