Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag spelar ingen roll


det har jag slutat med
för länge sedan
har aldrig varit
min grej

jag försöker inte heller
att vara någon

jag har nog
med att bara vara
mig själv




Övriga genrer av Mogen Skrivmaskin
Läst 300 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-05-05 21:07



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja tycker jag känner igen mig själv här!!
2015-05-09

    Lena Söderkvist VIP
Bra poäng!
2015-05-09

    Birgersdotter VIP
Viktigt vara sig själv.Bra
2015-05-09

  Solitaire VIP
Ah, vad skönt!
En äkta människa
Världen är inget lajv
Och vi kan inte tröttna och gå hem när scengaloscherna inte passar!
Fint uttryckt klokskap.
2015-05-08

    Jane S VIP
Den där var riktigt bra.
2015-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Mogen Skrivmaskin
Mogen Skrivmaskin