Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur gör man

Varför vet jag inte hur man gör
Hur man gör för att vara sorgfri som dem andra.
Att åka på semester och gå hand i hand
Är ingenting för mig – sa jag
Men vad vet jag egentligen om det? Jag har aldrig slängt mig fram med huvudet före.
Jag har försökt och det gör bara ont
Ont att misslyckas




Övriga genrer av Sagaa
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-13 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sagaa