Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se lövet i sin avskildhet

vi kan gå till parken
känna vinden fånga upp våra gestalter i höstljuset
märka hur löven vandrar sina stigar över fältet

dessa obeslöjade trädkronor
klär oss in i drömmen
ett hjärtas novell

ditt dunkla uttryck
berättar om frånvaron
klargör det ouppnåeliga

om att du finns här inne
men inte här ute

se lövet i sin avskildhet
kommer det att frigöras från sitt fundament

beträda skaran på jordytan
förenas med åtskilliga




Fri vers av Maxwell Cale
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-14 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maxwell Cale
Maxwell Cale