Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt är en drog


Ljuvhet

Det börjar med en känsla
en känsla av ömhet
övergår till ett lugn
när det tynar
sitter känslan kvar

tiden skapar oro
känsla eller tomrum
det är frågan det




Övriga genrer av Bottendualdrignår
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-16 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bottendualdrignår
Bottendualdrignår