Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför?


\"Supa mig helt fucking Waisted!\"

Jag har länge undrat varför drickandet är så kul...
Det enda som händer är ju oftast slagsmål,våldtäkter,däckningar och en massa tjaffs i spyor :S
Människor borde ta hand om sina vänner istället för att supa sig packade och sedan börja tjaffsa med dom...

Såklart att inte alla gör det... Men majoriteten gör det...
Vi har alla varidär...
Misstag...

Problem vill vi lösa men med alkohol är bara sjuk med\'.
Vad säger man till en person som säger att hon/han ska supa sig helt fucking waisted?

Jag har då ingen aning... försökt med lite diverse saker men dom funkar inte..:S

Världen är bra skum antar jag!




Övriga genrer av Slygoth
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-04-05 20:32



Bookmark and Share


  Nem
Vi behöver väl något att döva ångesten med, antar jag.
Själv läser jag och skriver en del poesi.
Vad fungerar för dig?
2006-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Slygoth
Slygoth