Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fkljioauzvöemhj (datorn lät mig inte skriva något av den där intressanta novellen om jag inte först skrev det första bästa som föll mig in som rubrik, ja och ingress)


Grrrr III





Det värsta med framtiden (döden) är att en då inte längre kommer att kunna se reklaminslagen (som jag aldrig är uppmärksam nog att förstå vad de gör reklam för, de skall alltid försöka skoja till allting och det flyttar mitt fokus så att jag försvinner in i en privat dagdröm) i en film eller teveserie som jag lever för att titta på dag efter dag i den där exklusiva fiktiva verkligheten som syns på bio och i teve. Det värsta med framtiden (där den som lever nu inte platsar annat än som avliden) är att inte få reda på bur bra det gick att överleva, överleva, överleva (texten har hakat upp sig tillfälligt) och filmen som fick mig att få idén till att skriva den här värdelösa viktiga texten för att upplysa de oupplysta massorna heter (vänta här medan jag tar reda på det) just det 'Idiocrazy' på engelsk amrikansk, och på svenska 'Idiotrepubliken' vilket är en omskrivning för ett framtida amrika. En förkortning troligen. Det värsta med framtiden är att det är rätt kört att inte längre existera annat än som energi, fast det är helt okej på vissa sätt, exempelvis är ju gratis att gå och bada eller att gå på bio och sitta i någons knä när fanskapet sitter där under filmen och låter ena handen gå på autopilot mellan popcornasken och matintaget. Endast avbruten för mellanspel med läsken i den andra handen. Eftersom det sitter ett sugrör nedstucket i läsken genom locket går det precis lika bra att inhalera skitdrycken genom näsans ena borre. Litet äckligt kanske, men hur kräsen kan du vara som död fripassagerare egentligen? Badhuset är helt okej eftersom du slipper betala entré men nackdelen är förstås att även om de säljer godis och 'mat' där, du inte kan konsumera den, bara se på medan de överlevande idioterna kör in den i matintaget, mumsandes med tandlösa leenden. I framtiden är det alldeles för dyrt att gå till tandläkaren så det är helt meningslöst att ha tänder och som död har du ju ändå ingen anledning att ha tänder, så varför ens bry sig om det. Filmer med kasst innehåll är så vanligt numera att du inte skulle känna igen det om du så (tillfälligt avbrott)




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-17 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP