Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En plats i ditt hjärta

minnen från förr
väcker tårar av glädje
och känslor ingen visste fanns
sa du med ord

ikväll lyser solen
I natt är det vår
vi pratade om livet
tillsammans igår









Fri vers av Veronica Rosa
Läst 173 gånger
Publicerad 2006-04-05 22:56



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Jag njuter i fulla drag av din text. Inte vet jag vad det är men dina ord känns så varma enkla och ärliga! Tack för att jag fick läsa!
2006-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Veronica Rosa
Veronica Rosa