Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ljusglimt från en annars grå vardag



Hon ber om tid för
sin egen skull skolan är
hennes arena
en fristad från tradition
seder kultur religion

leker istället
för att gå på lektion tar
av sig bojorna
flirtar med pojkar smakar
på frihet utan slöja

en dag i solen
efter många års skugga
skrattar av lycka
byter om innan hon går
hem till sin fängelsecell







Bunden vers (Rim) av Fale Bure VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-25 21:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En sann bild för många flickor idag. Bra skrivet!
2014-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP