Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ocean

Jag försöker skaka av mig frågorna 

Men jag undrar om du slog en tanke där

en tanke om hur jag mår och om hur allting är

Så mycket liv men utan svar,

har fåglar efter flykt någonsin några känslor kvar

 

Packar väskor med vår citrus i svingad bubbel eufori

Jag känner bara sorg över våra stilla hav

Vet du, att det är inget som  svider

Du tror att jag kvider när jag lider

Jag fäller inga oceaner mer , och inte minst när ingen ser

 

Dina skuggor faller hårt runt varje hörn

Våra glimmer lägger oss under ett sagoland

Där simmar vi i vår tro på grenars röda vals

Du vet att jag alltid ger dig ljus

Om du lyssnar är jag ändå där konstant med dig runt min hals

 

 

 

Mitt hjärta brister flera varv i explosioners famn tag

Du förstår inget om när grenar blir torra och går av

Om du kunde se daggen som kylan mot morgon gåvan gav

Du förstår inte ens varför jag lyssnar om och om igen som jag gör

Att det är andetagen efter jag vill åt och ständigt hör

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Songbird VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-30 11:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivit med stora känslor inom!
2015-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP