Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det kommer till just citat har jag förvisso vissa människor jag oftare citerar än andra, även om jag därmed sagt inte tycker mig som sätta dem högre upp på någon som tänkt lista, än andra av mig citerade.


Dagens citat, av Aniger Latsev



Jag är bäst i
att förstå mig på
den kärlek jag förespråkar.
Det är ju ändå jag som förespråkar den.
Andra kan vara bäst på
att vara sig själva,
de är ju ändå sig själva även de.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-18 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP