Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en lista på vad som beskriver mannen i förhållande till kvinnan. Här kompletteras den med barnet. Så här kan könsroller cementerad.


I en demokrati...



...sägs alla ha rätt att uttrycka och stå för sin åsikt.
Alla kan uttrycka sig, hur det görs är sedan en rent tolkningspolitisk fråga av högst splittrad natur.

En man står på sig
En kvinna är kverulant
Medan barnet kallas obstinat




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-30 10:14



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ja - så kan vara med ord och meningar
2014-11-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP