Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som

som ångan flykten
som vingen ordet
som andetaget natten
som gungflyet bävan
som eldsflamman glöden

som mörkret gestalten
som tidevarvet tiden
som famntaget djupet
som hålrummet tomheten
som månskäran formen

som flagnade huden fasaden
som villkoret varandet
som murbruket sönderfallet
som stjärnfallet ljuset
i något som-




Fri vers av Margit Grell
Läst 687 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2014-11-30 22:40



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Oerhört originell, stor applåd.
2023-01-21

  M M Mannheim VIP
Som dikten säger!
2015-07-13

    ej medlem längre
så, som+
2015-04-02

  Lena Renman
Som om ord inte räckte!:-) Tack!
2015-01-10

  axveronika
bevingade befruktande möten
2015-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell