Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Nedskrivet på papper

Hur många papper krävs det,
För att skriva ner de ord,
Som behövs,
För att överleva,
Sin tystnad?




Fri vers (Fri form) av Trubbelmakaren
Läst 292 gånger
Publicerad 2014-12-04 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trubbelmakaren
Trubbelmakaren