Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du-dunk, du-dunk, du-dunk.


Himlen gråter

Asfalten färgas röd av himlens tårar,
Tågen vaggar kraftigt fram och tillbaka,
Du-dunk, du-dunk du-dunk.

Som ljudet av en döendes hjärta,
Isande,
Skärande,
Hjärtlöst




Fri vers (Fri form) av Trubbelmakaren
Läst 442 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-04 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trubbelmakaren
Trubbelmakaren