Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Viljan att skydda sin vän.


Närhet på avstånd

Om jag ändå alltid kunde vara vid din sida,
Vaka över dig och se till att du slipper,
Attackeras av dina demoner.

Men det går inte,
Det är omöjligt.

Den enda platsen där jag kan,
Vaka över dig för jämnan,
Är i mitt huvud,
Och tyvärr är jag inte så duktig på tankeöverföring.

Men jag tänkte att det kanske,
Känns lättare när jag berättar för dig,
Att jag förvarar dig,
Försvarar dig,
I mina innersta tankar.
[Där är du skyddad.]




Fri vers (Fri form) av Trubbelmakaren
Läst 371 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-04 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trubbelmakaren
Trubbelmakaren