Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känna...

En dag bara en dag
En timme bara en timme
En minut bara en minut
En sekund bara en sekund

Vill jag känna känslan av att få mina känslor besvarade

En dag bara en dag
En vecka bara en vecka
En månad bara en månad
Ett år bara ett år
Ett liv bara ett liv

Drömmer jag om




Fri vers av Nallebjornen
Läst 385 gånger
Publicerad 2006-04-06 20:51



Bookmark and Share


  Nettisch
mkt fin :) gillar denna
2006-04-06

    Louise B
jättefint skrivet.

"Ett liv bara ett liv"

den raden är speciell, den lyser bara kärlek :)
bra gjort!
2006-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Nallebjornen