Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dans på rosor

En dans på rosor
är ingen lätt sak.
Rosor har törne,
men det kanske är en smaksak.
Mina fötter, de blöder
av denna livets dans
och just nu känns det
som att jag är utan chans.
Jag gör allt jag kan,
Jag kämpar för mitt liv
men det känns som att
jag inte ens tar småsteg, än mindre kliv.
Mitt hjärta, det brister
i djupaste mörker jag faller ner.
Nu ger jag upp,
jag orkar faktiskt inte mer!




Bunden vers (Rim) av Litia Featers
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-07 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Litia Featers