Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Narcissist

Din kärlek har nått mig
Även om jag ej förstår var kärleken kommer ifrån
Men ditt varför är ej lika viktigt
Som att du ser de goda sidor jag sedan länge är blind för
Men jag vet,
Att om de goda i mig är så gott
Att du älskar mig
Då är det bättre att jag för detta förblir blind
Så jag kan älska dig för alltid
Istället för att bli en Narcissist

(September 2014)




Fri vers av Litia Featers
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-07 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Litia Featers