Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kväde...eller nåt



Orden vill inte
komma idag tankarna
går sin egen väg
frusen till kropp och själ ser
ljuslågorna flämta till

trotsa en stängd dörr
minnena sveper förbi
tyst eko från förr
vandrar genom låsta rum
din närvaro gör mig stum

vill vara i fred
i mitt vara här och nu
utan att du stör
det som varit är som sig
bör minnen från dåtiden

och hör hemma där
kärleken är död livet
påminner om att
det finns hopp både för dig
och mig att leva igen

du på din sida
jag på min säger bara
en gång till försvinn
ut ur mitt liv stäng dörren
ge mig livslusten åter




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-07 13:49



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Besvärligt läge! Men hopp finns om man törs.
2014-12-07

  i af apa
när man inte kan skiljas. sitter man ihop...
2014-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP