Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fritt flöde



Sitter på ett moln
solen skiner tårarna
rinner i strid ström
glädjen att färdas fritt på
himlen en underbar dröm






Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-09 19:39



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Det är skönt att
sitta på ett moln
2014-12-09

    ej medlem längre
Flygturer man aldrig glömmer. :-)
2014-12-09

    Lars J
"Sitter på ett moln" Härlig beskrivning!
2014-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP