Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vak(nar)



På kryss bland stjärnor
isen sjunger nattens lov
himlen är hans hav
inte ett stråk av oro
trots stjärnmönstren från hans stav

i alltet pågår
nuet och den tid han flyr
med blicken framåt
navigerar han med hjälp
av polstjärnan som ledfyr

en underbar natt
på klarblank is tar han ut
skären på äkta
skrinnarvis ut i rymden
ett svart hål slukar novis






Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-10 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP