Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lek med nyord...ekivok eller om du så vill sensuell bagatell



Vildvittra har svårt
att sluta klittra när hon
ser Näcken spela




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-12-11 19:25



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Sensuell mystik med humor! :)
2014-12-12

    prima donna
love it! :)
2014-12-12

  Mia Bergenheim
Haha! Superhumor! Fullträff!
2014-12-11

    ej medlem längre
Hahahaha! :-) Den var bra! ;-)
2014-12-11

  Elisabeth H
Haha! Bra där! :)
2014-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP