Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksörten

kärleksörten sänder
tentakler i vattenrymden
vissa saker går inte att förhindra
annat tynar bort
med hårda stjälkar

häng, häng kvar
viskar jag
men de kanske inte hör

jag frågar Gud
men
kanske är det en tidsfråga
jag tar en tablett och går till sängs
i morgon öppnas nog portarna
och
en flod kommer
att välla in




Fri vers av Eva Lidén
Läst 168 gånger
Publicerad 2014-12-13 10:08



Bookmark and Share


  axveronika
vackert formulerat
2014-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Eva Lidén
Eva Lidén