Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SANNINGEN SVIDER

När någon gar en avvikande åsikt och inte är vare sig politiskt eller religiöst korrekt, när någon vägrar att ingå i ryggdunkarklubben för inbördes beundran, då ska denne betraktas som "bärsärk" och hans åsikter som "påhopp".

Detta är barockt. Det är intolerant. ÄNDÅ skriks det om vikten av tolerans visavi diverse avarter. Toleransen gäller bara de politiskt och religiöst korrekta. Alla andra föraktas av de självgoda besserwissrarna.

Vidrigt.

Jag har inte för avsikt att såra. Om någon känner sig kränkt och sårad ber jag av hjärtat om förlåtelse. Mina åsikter tänker jag emellertid INTE be om ursäkt för.

 

LARZ GUSTAFSSON

 

 




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-14 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP