Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min gamla dikt som jag nu skrivit om... (ett ord) Handlar om en människas överlevnad


Glömt är mitt namn

Nio dagar att leva
Nio sätt att dö

Har glömt mitt namn
Lyssnar på skuggorna

Kramas av minnen
Glömt
är mitt gamla jag

Neonljusen förblindar
med sitt gröna sken
Har glömt vad jag
gör här

Gömmer ansiktet
för det nya

Nio dagar att leva
Nio sätt att dö

Vill blandas med
skuggorna
Gud har glömt
mitt namn

Jag spelar en
modern hjälte
med blödande ögon

Nio sätt att leva
Nio sätt att dö




Fri vers av Liten Karin
Läst 315 gånger
Publicerad 2006-04-07 15:29



Bookmark and Share


  leopardia
och visst går budskapet fram... visst får man känslan av att kvävas, men ändå det där att sprattlande försöka överleva... och jag gillar titeln.
2006-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Liten Karin