Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har haft tvättstuga idag mellan sex och åtta på morgonen, körde och torka trenne maskiner. Och fast jag hade sällskap hela vägen, till och med under torrperioden, så är nerverna helt jävla slut. Nu skriver jag av mig.


Stol, the very sång





Stol, stol, kom igen
stolen är min bästa vän
stol, stol, kom igen
stolen är min bää äästa vän

stolen sitter mördarn i
med viss espri
stolen sitter mördarn i
me ed me ed viis espriii

snart sätts elen på
i den där stolen så
snart sätts elen på
i den dää äär stoooleeen sååå

sen är resan slut
och mördarn farit till helvetet
sen är resan slut
och möördarn faarit till heelveeteet




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av lodjuret/seglare VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-16 09:10



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En underbar text (wow)! Var får
egentligen min penna allt ifrån?
2014-12-16

  Gunwale VIP
Jag trodde det var Jul, jul, strålande jul... Har du mördat dina kläder? Burit hand på dina handdukar? Fifflat med svarta lakan?
2014-12-16

  lodjuret/seglare VIP
Melodin är till sången
'Sol, sol, kom igen
solen är min bästa vän'
et cetera
2014-12-16

  Nanna X
jag prövade att sjunga den (i tanken) på mel. Bjällerklang.
2014-12-16

  Nanna X
du torkar väl inte din tvätt i en elektrisk stol?
2014-12-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP