Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träd

Spegel spegel på väggen där
Varför visar du inte vem jag är
Blott ett träd är vad jag ser
Varför reflekterar du inte mer?




Fri vers (Fri form) av Hettan
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-18 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hettan
Hettan