Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DITT LIKA VÄRDE ÄR NOLL

Ditt lika värde är noll  i  jämförelse med
de vilka har olika  värde, vi  får  nog  bli
gudar  om  vi  ska  förändra  naturlagen,
eller utvidga hjärnans cerebrationskapa-
citet.

                                      *




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-19 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP