Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PRUTMÅN NOLL

 

prutmån noll

är min position

prutmån noll

är revolution

andra går

åt sitt eget håll

men jag står

kvar på prutmån noll

 

***

 

det finns plats här

fär gruff och groll

fryspunkten nås

på prutmån noll

kokpunkten når

man likaså

lugn och ro kan

man sällan få

 

***

 

hellre kamp än

en kompromiss

hellre äkthet

än en kuliss

checkpoint charlie

var full kontroll

jag är farlig

på prutmån noll

 

***

 

trettioåttonde

breddgraden

handlar inte

om sanningen

för där spelar

den ingen roll

den är ALLT här

på prutmån noll

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    6/5 2014

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-21 13:58



Bookmark and Share


  mare VIP
"Hellre kamp än
en kompromiss
hellre äkthet
än en kuliss"

Suveräna rader
diggar din text!
2014-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP