Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bitterfittas bekännelser.


Jag är alldeles för seriös
allvarlig och bitter

Biter tillbaka på alla
som på mig sitter

Ni kan kalla mig för bitterfitta

Mig spelar det ingen roll,
jag är som jag är
för jag blev formad såhär

Mot mig har världen länge varit kall och rå
kärlek är något jag längtar efter,
men sällan får.

Livet har inte gett mig citroner som gjort det surt,
det har slagit mig grön och blå
tills mitt sinne slog bakut

När livet skadar dig
Stryper dig
och tvingar dig att bli en realistisk cynist
om det ens är en term
så är det jag.

Åh, som jag önskar
att jag var lika blåögd och blond
som mina ögon är blåa och mitt hår är blont

Men inget i det uttryckets mening
Stämmer in på mig

Jag är bitterheten själv
jag är rå och jag är kall
jag är alldeles för seriös
och kontrollerar precis allting
in i minsta, lilla
förbannade detalj,

Det här är jag,
älska mig om du törs!


Eller lämna mig,
för ingen kan vara ensam
så som jag kan.




Fri vers av Faelnirv
Läst 288 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-12-22 02:58



Bookmark and Share


  Ronny Berk
poesi som förmedlar mig känslor av längtan ...
2015-07-01

  S.A.I. Steve Lando VIP
du bör få allt du vill, kontrollera allt du vill, så länge du vill, så mycket du vill

dessa dina känslor bör ej instängas, då exploderar dem, bättre att bejaka dem
2015-03-22

  Valter Örn VIP
Inte så konstigt att många känner så här i dagens snöda värld.
Bra rytm i texten!
2014-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Faelnirv