Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sådan dag är det idag, det regnar och himlen är mörk


Gråa dagar


gråa dagar tar bara energi
lusten och glädjen rinner förbi




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 684 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-22 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson