Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återblickande tomtefar



Granen står naken
och huttrar på verandan
i väntan på att bli
klädd i röda glaskulor
glitter ljus och en stjärna

barnen sover tungt
drömmer om tunga hårda
paket frun något
silkeslent som vibrerar
när natten kryper inpå

jultomten suckar
tänker på jular som flytt
när barnen somnat
allt som då ännu var nytt
passionen glöden ho ho








Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-23 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP