Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(B)låst



Varför gav du mig
nyckeln till ditt hjärta där
låset är kodat




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-23 10:12



Bookmark and Share


  axveronika
utanför får man stå
kan man annat
2014-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP