Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöfri jul




Julen blev snöfri här,
såg på grenarna där
tätt intill fönstret,

förr vita om vintern
nu kala och hala,
nu taggar med tårar

och mitt julvända sinne
såg oväntat
som blixtbild och minne
att det var törne
som sårar.








Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-12-24 11:27



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Vacker juldikt med sina
religiösa associationer men
också till jordens uppvärmning.
2014-12-26

  Lena Själsöga Keijser
en berörande bild
skriven med din så
inlevande blick

hoppas du kan se
solen röra vidtårarna dropparna
se sol gnistra i dem
se
det törne
är
2014-12-25

  Ingrid Trolle
Berörande.
Önskar dig en
god fortsättning
på julen utan törnen
2014-12-25

  RitaBrunner
Riktigt fin juldikt!
2014-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP