Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALDRIG VAPENVILA



nu återstår bara skoningslös kamp
allt annat är otänkbart
förhandlingsbord känner vi inte till
och Konungen kommer snart
nu återstår bara besinningslös strid
en kamp fri från kompromiss
ty sådant är läget i denna vår tid
det är ingen smickrande skiss


LARZ GUSTAFSSON  25/12 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-25 12:09



Bookmark and Share


  mare VIP
Kampen!
2014-12-26

  mare VIP
Kapen för Guds rike
fortsätter utan stop! ;)
2014-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP