Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt tänkta bidrag till antologin


Mat, vatten och vin



I livets beska
sötma syra sälta får
dina ord sin smak
kryddor från alla länder
gifter sig med varandra

såsom människan
mår bäst av att förenas
i kärlek inte
hat olikhet berikar
mat är mycket mer än smak






Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-25 18:33



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
insiktsnäring
2014-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP