Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Micke & Veronica"

Och tanken slår mig genast, om och om igen, vid närbilder av Isabellas ansikte.
Hur många gånger har du hört någon säga...

"Vad du är lik Isabella!"

Ögonen som glimrar till, medvetenheten, sensualismen & skönheten,
intensiteten  återhållsam tyglad för ett ögonblick passionen

glädjen & lyckan 

lättheten & självklarheten i målmedvetna steg närmare intill
leendet som griper munnens förnöjsamhet

sprider sig genom hela din kropp...


som skakar av kåthet


Självklart så minns jag dig.

Din iver, otåligheten & sårbarheten.
Skörbar, fylld av längtan.

Hur van du är att män lockas av din  enigmatiska skönhet
eller med vilken lätthet din blixtrande intelligens förleder deras tanke om dig.
Hur lätt du får som du vill, alltid.

När du mest vill förföra & slippa vara närvarande i ögonblicken.



Jag ger dig helt andra ord
- vid vatten med hela Stockholm som utsikt - 
förklarar vad verklig intimitet & närhet är,
vad du saknar, din egentliga längtan,
och du, fantastiska underbara du,
med något bortvänt ansikte så börjar du gråta

tillåter din sorg frihet

"Du har rätt Tobias..."



och långt under din hud
finns ett innerligt hjärta som slår
hastigare och hastigare när vi möts
fylls av kärlek

åtrå, lidelse

och en dag blir lögnerna för tunga att bära för dig
självinsikten rusar ikapp dina gepardben


du frågar 
"Ser du mig?"
och dina ögon fyllda av självklarhet
tåras


och du försöker slita dig loss
men kan inte

du återkommer
om och om igen



tills du lyckas





och jag kommer alltid
att Se dig




Fri vers (Fri form) av Tobias Hedlund
Läst 448 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-25 21:09



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Gillar
2015-03-20

  Roger VIP
Du skriver med pennan doppad i blod, med angelägenhet, där varje konsonant ristas i levande kött. Resultatet blir en närhet i orden som låter mig som läser uppleva det du andas ut. !
2015-01-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin berörande text om att våga bli sedd utan fasad.
2014-12-25

  WyS VIP
Vacker bekräftelse till sin käresta!
2014-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund