Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varm gemenskap en kall kväll



Ångbastu andnöd
svettas floder på laven
iskallt dopp kyler
champagnen korkar smäller
nakenbadarna firar

i vinterkvällen
säsongens första kallbad
under stjärnorna
gnistrar snön oskuldsfullt vit
med en blink mot himmelen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-26 16:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härlig dikt...man blir både varm och kall...:-)
2014-12-27

  Sanna i badet VIP
Gillar stämningen i dikten. De två sista raderna lite klurigt motsatta. Hur är det med det oskuldsfulla?


2014-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP